Particuliere verzekeringen

Verzekeringen tegen een concurrerend tarief
Iedereen is natuurlijk op zoek naar de goedkoopste verzekering. Belangrijk is de prijs-kwaliteitsverhouding: wat is er nou verzekerd en wat niet? Quatro biedt verzekeringen tegen een concurrerend tarief, zonder daarbij de kwaliteit van het product uit het oog te verliezen.

Pakketpolis met extra premiekorting
Quatro is dé assurantietussenpersoon waar je altijd een goed en betrouwbaar advies krijgt. Indien gewenst kunt je bij ons al je particuliere (schade)verzekeringen samenvoegen in één pakketpolis, zodat je geniet van extra premiekorting. Daarbij profiteer je van het gemak van meerdere verzekeringen op één polis en dat is handig!

Schadeafhandeling
Schade aan persoonlijke bezittingen: je denkt er liever niet over na. Toch is het belangrijk om er wel even stil bij te staan. Hoe los je dergelijke problemen op? Bij geleden schade neemt Quatro alle zorg uit handen en ziet toe op een snelle afwikkeling.

Quatro Service abonnement
Met de verwachte premieverhogingen die jaarlijks door de verzekeringsmaatschappijen worden doorgevoerd is het een goed moment om deze verhogingen te compenseren met ons Service abonnement.
Lees verder