Auto wijziging

Middels onderstaand formulier kunt u een autowijziging doorgeven.
Deze wijziging zullen wij zo spoedig mogelijk doorgeven
aan de verzekeraar. Bij eventuele vragen nemen we contact met u op.
In andere gevallen ontvangt u binnen twee weken de gewijzigde polis.
Deze polis wordt afgesloten inclusief vrb en svi.Om spam te voorkomen verzoeken wij u de

onderstaande code over te nemen

captcha

Verhaalsrechtsbijstand

U heeft een autoverzekering afgesloten op basis van W.A. dekking. Hierdoor bent u verzekerd voor schade die u onverhoopt veroorzaakt aan een derde.
Maar stel nu dat iemand anders schade aan uw voertuig veroorzaakt? Of erger, er ontstaat letselschade. Dan dient u zelf de schade op de tegenpartij te verhalen door diegene aansprakelijk te stellen.
Wat veel mensen niet weten, is dat het verhalen van een schade niet onder de standaard W.A. dekking (en beperkt casco dekking) valt. U dient hiervoor een (aanvullende) verzekering te sluiten. De premie hiervoor ligt gemiddeld rond de € 3,- per maand.

Schade Verzekering Inzittenden

Een SVI-verzekering vergoedt de schade van de bestuurder en de passagiers bij een verkeersongeval.
Wanneer u een auto ongeluk is overkomen waaraan u zelf schuldig bent kunt u in de meeste gevallen uw letselschade op niemand verhalen. U moet dus zelf uw eigen onkosten vergoeden.
Heeft u een Schade Verzekering Inzittenden afgesloten, dan kunt u deze verzekering aansprakelijk stellen voor uw geleden schade.
Let op: Een SVI-verzekering is iets geheel anders dan een OIV-verzekering. Deze laatste vergoedt niet uw schade! Een SVI-verzekering doet dat wel!